ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ

0895 39 93 93

CART ITEM

0 - лв.0.00

За Нас

Ние сме AпексАуто.бг и нашата основна задача е да помогнем на Вас – нашите клиенти и приятели да получите САМО И ЕДИНСТВЕНО ОРИГИНАЛНИ Масла, Филтри и Авточасти на топ цени от официалните вносители за България. Въпреки дългогодишният си опит ние самите сме имали ситуации, в които сме били със съмнения относно продукти с неясни качества, които сме искали да закупим и затова създадохме Уебсайт и Каталог, които са ясни и лесни за употреба без объркващи менюта и реклами навсякъде, където артикулите са от ОФИЦИАЛНИ ВНОСИТЕЛИ с гарантирано качество! С това желаем да ви спестим стреса при набавянето на Масла и Авточасти и да направим изборът Ви максимално лесен и удобен.

Нашият екип има над 20 годишен опит от България, Европа и САЩ в Сервизното Обслужване на автомобили и Търговията с резервни части за тях. Имаме дългогодишен опит с автомобили BMW, Mercedes-Benz, Американски и Японски автомобили за пазара в Европа и САЩ както и всички останали марки и модели.

Ако не сте сигурни кои масла, филтри или авточасти да изберете за вашия автомобил просто се свържете с нас и ние с удоволствие ще Ви изслушаме и ще Ви запознаем с предлаганите опции без да Ви караме да бързате преди да сте готови да поръчате-това решение е само и единствено ваше. Ние вярваме, че доброто отношение към клиента и качественото обслужване съчетани с предлагането на Оригинални продукти от професионалисти в бранша е начинът, по който нещата трябва да се случват. Никой не се чувства добре когато бъде посрещнат от намръщен консултант, който го кара да се чувства като натрапник и то при условие, че отива някъде с нужда от помощ при избора на артикули, за които ще плати със своите собствени средства!

Намираме се в София, артикулите се предлагат с Куриерски услуги за цялата страна, като правим всичко възможно изпрашането да става възможно най-бързо като след изпращане предоставяме номер на товарителницата. Всички заявки направени до 12ч на обяд се изпрашат същия ден, а останалите на следващия работен ден.

Поради огромният ни асортимент и това, че някои артикули са с поръчка от страната и чужбина ако има артикул, който не откривате в Каталога ни моля свържете се с нас за наличности и най-добрата цена. Каталогът ни се обновява дневно-можете да следете новите ни промоции и артикули всеки ден.

Пожелаваме Ви приятно сърфиране в Каталога ни и оставаме насреща за всички ваши въпроси и препоръки.

Телефон за връзка 0895 39 93 93

Е-mail:sales@apexauto.bg

-Екипът на АпексАуто.бг